Kaffen er klar! 18. og 19. juni - Nes kirkeruiner

Kaffen er klar! 18. og 19. juni - Nes kirkeruiner

Publisert av RH Nettredaktør den 15.06.22. Oppdatert 25.08.22.

Etter mange års stillhet er det igjen aktivitet i kirkestua ved Nes kirkeruiner. Nes kommune har inngått en partnerskapsavtale med Raumnes historielag hvor hovedintensjonen er at det skal bli arrangement for publikum i den gamle kirkestua ute på Nestangen.


Det første arrangementet er nå i juni. Og det blir en utstilling!

Nes kirkeruiner

KAFFE er tema for utstillingen som er åpen 18. og 19. juni. Det er en liten, men innbydende utstilling som viser alt fra kaffebrenner - til fakta om denne elskede drikk sin historie.

Og ikke minst vil det dufte kaffe i rommene! Det serveres kaffe til alle. Ta gjerne med deg gromkoppen din! Kaffen er gratis. Meliskake fra baker Aanerud å få kjøpt. Det blir minimarked med salg av blant annet - kaffekopper selvfølgelig. Egersund, Porsgrunn og noen som er mer morsomme enn fine.

Etter at museene i Akershus (MIA) ikke lenger har Nes kirkeruiner som sitt ansvarsområde, valgte Nes kommune å satse på samarbeide med frivilligheten. Avtalen mellom historielaget og kommunen er over tre år. Kristoffer Andersen i Nes kommune er stedsansvarlig. Koblingen mellom fagperson og frivillighet er veldig god. 

 

VELKOMMEN - KAFFEN ER KLAR!