Raknehaugens venner inviterer til lansering av boka «Raknehaugen – myter og fakta» på Herredshuset, Jessheim torsdag 15. september kl. 19.00. Det har ikke vært utgitt noe bok om Raknehaugen tidligere, og med sine 200 sider spekket med bilder en oppdatering av sagn, lokalhistorie og de rykende ferske resultatene fra DNA-analysen av beinrester under haugen. Boka tar for seg relevante hendelser i et tidsbilde som trekker seg fra istidens slutt fram til nåtid. Det er mye lesestoff om folk som var involvert i utgravingen i 1939-40. En del av dette materialet er arkivert i Riksarkivet og har ikke vært kjent for allmenheten tidligere. Ikke alle vet at: den fruktbare jorda på Romerike, skyldes en hendelse i……. Møt opp 15. sept. og få høre resten!Boklansering – invitasjon – 

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment