Skytilen nr. 4 - 2019

Skytilen nr. 4 - 2019

Romerike Historielags medlemsblad er nå sendt ut til medlemmene, og det er mye å interessant å lese fra hele Romerike.

Les mer
Gode tilbud på bøker - flotte julegaver! 🎄🎁🎅

Gode tilbud på bøker - flotte julegaver! 🎄🎁🎅

Romerike Historielag har mange gode bøker til salgs på Historielagets hus. De kan bestilles på rohist@online.no eller kjøpes på Huset i åpningstiden; hver torsdag fra kl. 10:00 – 17:00. Nye bøker nå er «Alle veier førte til Dal» av Tom Jøran Bauer, «Bensinstasjonsboken» av Kirsten Linde og Petter Tønder Jakobsen, MiA, og «Industrieventyret Fossum Fabrikker» av Gunnar Horverak. I tillegg selges hele årbok-serien fra 1998 – 2017, 5 bøker, til spesialpris kr 700,-!

Les mer
Natur- og kulturvern, samarbeid eller konflikt?

Natur- og kulturvern, samarbeid eller konflikt?

De tradisjonelle novemberforedragene på Historielagets hus er i år den 21. og 28. november med tema «Natur og kulturvern, samarbeid eller konflikt?». Fortidsminneforeningen - Romerike lokallag og Romerike Historielag er arrangør.

Les mer