Romerike i dampens tid – ny årbok lanseres

Romerike i dampens tid – ny årbok lanseres

En gledelig melding fra Romerike Historielag: Etter noen års opphold kommer ny årbok! «Romerike i dampens tid» omhandler siste halvdel av 1800-tallet med glimt bakover og framover i tid. LANSERINGSMØTE på Historielagets Hus lørdag 25. november kl. 13:00.

Les mer
Velkommen til foredrag 23. november!

Velkommen til foredrag 23. november!

Romerike Lokallag av Fortidsminneforeningen og Romerike Historielag inviterer til foredrag tre torsdager i november, 9., 16. og 23., for å markere Reformasjonsjubiléet 2017! Møtested er Romerike Historielags hus, tidspunkt kl. 18:30-21:00. 23. november: "Liv og lagnad på Romerike på 1500-tallet" v/Lene Skovholt og Jan Erik Horgen.

Les mer
Anna Monrads fortellinger – boka er nå til salgs

Anna Monrads fortellinger – boka er nå til salgs

Den flotte eventyrboka er nå ferdig og til salgs. Fortellingene er både skremmende og morsomme, og Anna Monrad forteller om nisser, hulderfolk og underjordiske, spøkelser og byttinger, vakre prinsesser og modige riddere. Detaljerte og spennende illustrasjoner følger fortellingene.

Les mer